Serie

Skribent

MovieZine

12 april 2022 | 18:30

"Snabba Cash"-skådisen Evin Ahmad klar för ny actionserie hos Netflix

Den svenska skådespelaren har tidigare medverkat i en rad produktioner hos streamingtjänsten, men gör i serien "Palomino" sin första internationella huvudroll.
Evin Ahmad, som förra året var aktuell i den svenska Netflix-satsningen "Snabba Cash", är klar för ytterligare en serie hos streamingtjänsten. Deadline rapporterar att skådespelaren har landat huvudrollen i "Palomino", ett kommande actionäventyr från producenterna bakom "The Crown".
 
Handlingen i "Palomino" kretsar kring Erin Collantes, en brittisk lärare som befinner sig i Spanien, och historien startar med ett våldsamt rån i en mataffär. Efter att en av gärningsmännen känner igen henne riskerar hemligheter att avslöjas, och Erin tvingas kämpa för att rentvå sitt namn och skydda sin familj.
 
Ahmad har tidigare gjort roller i bland annat svenska filmer som "Dröm vidare" och "Ring mamma!", samt i SVT-serierna "Tsunami" och "Vår tid är nu". När det kommer till Netflixproduktioner har hon medverkat både i den svenska miniserien "Störst av allt" och det danska sci-fi-dramat "The Rain". "Palomino" blir hennes första medverkan i en tv-produktion utanför Skandinavien, samt första internationella huvudroll. 
 
Skådespelaren kan närmast ses i den andra säsongen av "Snabba Cash", med premiär på Netflix någon gång under 2022, där hon återvänder till rollen som Leya. Inspelningarna av "Palomino", som kommer att äga rum i Barcelona, sker också senare detta år. 
| 12 april 2022 18:30 |