Film

Skribent

Mats Karlsson

13 april 2018 | 19:15

Släpp dinosaurierna loss, det är vår

T-Rexen och velociraptorn påkallar uppmärksamhet, vare sig ni vill det eller inte. Se den nya teaser-trailern här.
"Jurassic World: Fallen Kingdom" är en av årets mest emotsedda filmer och det är något studion Universal tänker ta tillvara på. I den nysläppta 30 sekunders-trailern är det dinosaurierna som har huvudrollerna och det är bara att luta sig tillbaka och ta del av deras vråliga berättelser.
 
 
I denna uppföljare till knallsuccén "Jurassic World" har det gått fyra år sedan lyxnöjesparken Jurassic World drabbades av katastrofen, som utspelades i förra filmen. När öns sovande vulkan börjar vakna till liv, vill Owen och Claire rädda dinosaurierna från att dö ut på nytt.
 
Chris Pratt och Bryce Dallas Howard har återigen huvudrollerna, men vid deras flank finns också BD Wong, Jeff Goldblum, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones och Rafe Spall. Spanjoren Juan Antonio Bayona har regisserat, efter ett manus av Colin Trevorrow och Derek Connelly.
 
Om 30 sekunder inte kändes tillräckligt lovar regissören Bayona att det släpps en längre trailer på onsdag i nästa vecka.
 
"Jurassic World: Fallen Kingdom" rusar in på de svenska biograferna 8 juni, hela två veckor innan den amerikanska premiären.
| 13 april 2018 19:15 |