Serie

Skribent

MovieZine

3 juni 2024 | 11:30

SkyShowtime storsatsar i Sverige - här är serierna och filmerna du kan streama 2024

Biosuccén "Ett sista race" och säsongsfinalen av "Yellowstone" finns bland nyheterna i SkyShowtimes utbud innan årets slut.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Den relativt nya streamingtjänsten SkyShowtime avslöjar idag sitt utbud av nya och exklusiva filmer och serier som har premiär under 2024 och framåt.
 
En av nyheterna som kommer att finnas tillgängliga för medlemmar nu i år är sportdokumentären "Schmeichel". Den danske fotbollsmålvakten Peter Schmeichel var en gigant inom fotbollen, som en av de som vunnit flest priser i Premier Leagues historia är han en av de största målvakterna genom tiderna.
 
 
"Klitschko: More Than a Fight", regisserad av hyllade filmskaparen Kevin Macdonald, ger oss unik tillgång till den före detta världsmästaren i tungviktsboxning, Vitalij Klytjko, och hans bror Wladimir. Tillsammans dominerande bröderna i mer än ett årtionde och den här dokumentären i följer Vitalijs resa från boxningsringen till politiken.
 

Många nya serier att se fram emot

 
Andra exklusiva serier som är på gång är "The Day of the Jackal", en filmatisering i 10 delar baserad på den nyskapande romanen av Frederick Forsyth och den efterföljande prisbelönta filmen från 1973. I den här moderna tolkningen av den klassiska thrillern ser vi Eddie Redmayne som Schakalen, en oöverträffad och mycket svårfångad, ensam lönnmördare, och Lashana Lynch som Bianca, en ihärdig MI6-agent som jagar honom.
 
Som ett tillskott till utbudet av titlar som skapats av Oscarnominerade manusförfattaren Taylor Sheridan, har SkyShowtime även bekräftat att "Landman" – en modern saga om jakten på den stora förmögenheten i en värld av oljeriggar, med Billy Bob Thornton och Demi Moore – kommer att få premiär senare i år.
 
Dessutom väntar "The Donovans" – ett drama i 10 delar som är löst baserat på storserien "Ray Donovan" där Guy Ritchie ingår i projektet som regissör och exekutiv producent.
 
 
SkyShowtimes medlemmar kan också se fram emot återkommande favoriter, inklusive "Frasier" (säsong 2), "Funny Woman" (säsong 2), "Poker Face" (säsong 2), Sylvester Stallone-dramat "Tulsa King" (säsong 2), "Lioness" (säsong 2) och Taylor Sheridans framgångsrika serie "Yellowstone" (säsong 5B).
 

Storfilmer från Sverige och Hollywood

 
Biofilmer som släpps på tjänsten under året inkluderar "Bob Marley: One Love", "Mean Girls", "Änder!" och filmen som Oscar-nominerats för bästa film – "The Holdovers". Exakta premiärdatum för alla titlar meddelas senare.
 
 
Förutom de nya titlar som meddelas ovan har SkyShowtime nyligen förvärvat över 80 serier och filmer som kommer att bli del av utbudet. Bland dem finns nordiska storfilmer som "Triangle of Sadness", "Ett sista race", "Englemagaren", "Drottning Margareta", "Utvandrarna" och "Tillsammans 99" genom avtal med SF Studios och Nordisk film.
 
Vad kostar SkyShowtime? Abonnemanget Standard med annonser kostar 59 SEK i månaden och Standard Plus kostar 99 SEK i månaden. Standard med annonser kommer att innehålla reklam medan Standard Plus förblir reklamfri. Läs mer och bli medlem på Skyshowtime.com...
| 3 juni 2024 11:30 |