Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

7 februari 2024 | 07:00

Skräckserien "The Terror" återvänder med en tredje säsong

"The Terror" var minierien som blev så populär att den fick bli en antologi, och nu är det dags för nästa rysliga historia att berättas.
I år är det fem år sedan antologiserien "The Terror" senast skrämde slag på oss, och lika överraskande som monstret i en bra skräckfilm tittar nu nyheten om en tredje säsong fram.
 
Den nya säsongen kommer baseras på romanen "The Devil in Silver", skriven av den amerikanske författaren Victor LaValle, det meddelar The Hollywood Reporter.
 
Historien handlar om Pepper, en frisk arbetarklassman som blir felaktigt inlagd på mentalsjukhus. Där måste han tampas med andra patienter, läkare med mörka hemligheter, mediciner som orsakar förvirring, och möjligtvis självaste djävulen.
 
Det är inte en övernaturlig skräckantoligi för intet, liksom.
 
Christopher Cantwell (medskapare till "Halt and Catch Fire") producerar och sköter manuset tillsammans med LaValle. Karyn Kusama ("Jennifer's Body", "Yellowjackets") producerar och regisserar de två första avsnitten. Några skådespelare är ännu inte tillsatta.
 
"The Terror: Devil in Silver" får premiär under 2025.
 
De två första säsongerna av "The Terror" finns för tillfället inte tillgängliga för streaming inom Sveriges gränser, men de släpptes på Prime Video när det begav sig så vi håller tummarna för att samma sak gäller även den här gången.
 
Om du inte kollat in "The Terror" ännu, kan du först kolla in trailern till säsong ett:
 
| 7 februari 2024 07:00 |