Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 juli 2022 | 12:00

Skräckfilmen om Nalle Puh har fått en läskig poster

Något nytt att hemsöka dina mardrömmar: den gulliga björnen blir ett blodtörstigt monster i "Winnie the Pooh: Blood and Honey".
Sedan den 1 januari i år är Nalle Puh och de andra karaktärerna från Sjumilaskogen så kallad "public domain", vilket innebär fria rättigheter - vem som helst kan göra exempelvis en ny film om dem, och varken författaren A.A. Milnes familj eller Disney kan förhindra dem.
 
Så givetvis har någon sjuk typ redan spelat in en slasherfilm där vår kära Nalle Puh förvandlas till en brutal mördare. Här på MovieZine har vi tidigare visat upp de första bilderna ur "Winnie the Pooh: Blood and Honey" - nu släpps också postern som är som hämtad ur våra mardrömmar. Puh håller i en blodig slägga medan lilla Nasse har växt upp till någon slags Michael Myers.
 
 
I filmen får vi se hur Nalle och Nasse går bärsärkagång efter att ha blivit övergivna av Christopher Robin.
 
- Det är definitivt Puh och Nasse, inte bara två personer i mask. Det handlar om deras ilska efter vad som hänt Christopher (...) De känner ingen ånger och är riktiga sadister. De dödar folk för att äta upp dem, avslöjar regissören Rhys Frake-Waterfield i en intervju med Dread Central.
 
Vi hoppas (eller?) att trailern kommer inom kort.
 
| 15 juli 2022 12:00 |