Film

Skribent

MovieZine

24 augusti 2022 | 21:30

Skådespelaren bekräftar: En femte ”After”-film är på väg

Hero Fiennes Tiffin meddelar att ”After Everything” redan är inspelad.
Hur länge kan man dra ut på en filmserie om en kille och en tjej som uppenbarligen inte är så bra för varann? Åtminstone en film till, om du frågar producenterna bakom ”After”-serien - en otippad framgångssaga.
 
Idag går nummer fyra upp på svenska biodukar - ”After Ever Happy” är titeln - och i samma veva bekräftas ännu en uppföljare. Skådespelaren Hero Fiennes Tiffin hälsar via danska Kino.dk att en femte film är på gång. Inte nog med det, den har redan spelats in i all hemlighet.
 
- Jag är så exalterad över att få dela den enorma nyheten med er. Vi blev just klara med inspelningen av den femte "After"! Jag kan inte berätta så mycket mer än, men den ska heta "After Everything", säger Hero.
 
 
"After"-filmerna kretsar kring relationen mellan ungdomarna Tessa Young (Josephine Langford) och Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin), och baseras på en serie romaner av författaren Anna Todd, in sin tur baserade på ett stycke fanfiction som hon för ett antal år sedan publicerade på hemsidan Wattpad. 
 
 
Det är sen tidigare också klart med en prequel-film som ska utgå från Hardins perspektiv, med en handling löst baserad på boken "Before". Där ska publiken få en inblick i Hardins tonår innan han träffade Tessa.
| 24 augusti 2022 21:30 |