Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 augusti 2021 | 21:00

Sjunde säsongen av "Solsidan" släpps i oktober

Mickan fyller 40 och planerar en ny karriär som influencer medan resten av "Solsidan"-gänget går igenom sina egna livskriser.
"Solsidan" har fått det svenska folket att skratta och underhållas i över tio års tid nu - och lyckligtvis finns det en hel säsong till att se fram emot.
 
I ett pressmeddelande från TV4 och C More avslöjas det även att den sjunde säsongen kommer att följa familjerna när de konfonteras med olika livskriser och livsstilsförändringar... som ett resultat av sina livskriser:
 
Foto: Johan Paulin.
 
"Alex och Anna står åter inför en skilsmässa som leder Alex in i det digitala dejtandets värld medan Annas namn florerar i skvallerpressen efter en påstådd romans med en kollega på filminspelningen hon precis kommit hem från. Mickan fyller 40 och får ett plötsligt infall att påbörja karriär - som influencer. Fredde söker svar på vad som gör honom lycklig och under resans gång lyckas han återförenas med sin bakgrund inom synthrörelsen. Ove konfronteras till sist med sin egen snålhet och hans nyfunna generositet oroar Anette."
 
Skådespelarna Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Felix Herngren, Mia Skäringer, Malin Cederbladh och Henrik Dorsin återvänder alla till sina roller från de tidigare säsongerna. Den sjunde säsongen får premiär på TV4 och C More den 17 oktober. 
 

Läs också: "Om man förväntar sig "Solsidan" kommer man bli besviken"

 
Kommer du att fortsätta följa "Solsidan" när den sjunde säsongen släpps i oktober? Kommentera gärna nedan!
| 20 augusti 2021 21:00 |