Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 juni 2021 | 19:00

Ett dödligt uppdrag tar början i sista trailern till "The Suicide Squad"

Här får vi en bättre titt på flera nya karaktärer och deras unika förmågor.
Här är en tredje trailer till James Gunns "The Suicide Squad", en DC-film med enormt höga förväntningar på sig. (Har alla redan glömt hur tokhajpad David Ayers "Suicide Squad" var inför premiären 2016?)

Förhoppningsvis har Gunn rättat till alla misstagen Ayer gjorde, och vi hoppas filmen är lika underhållande som de här två minuterna. Här får vi möta flera av de nya karaktärerna som Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena), Polka Dot-Man (David Dastmalchian) och Thinker (Peter Capaldi)... men bli inte för fäst vid någon. Det kallas ju självmordsuppdrag av en god anledning.
 
 
Givetvis är också Joel Kinnaman tillbaka i rollen som hårdingen Rick Flag. Han berättade nyss för MovieZine att det blir en annorlunda Flag vi får möta:

- Det blir som att vi får en helt ny version av Rick Flag den här gången. En mycket mer komisk version av honom. Eftersom Gunn själv skrev manuset så har hans unika känsla för den här genren liksom genomsyrat hela produktionen. När jag läste manuset så skrattade jag verkligen efter varje sida. Det ska verkligen bli kul när folk får ta del av den färdiga versionen sen!
 
"The Suicide Squad" får svensk biopremiär 6 augusti.
| 22 juni 2021 19:00 |