Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 november 2016 | 10:03

Sista trailern till ”Rogue One” är den bästa hittills

Kraften är stark i vinterns ”Star Wars”-spinoff.
Visst kan det kännas som att vi blir bombarderade med nytt material veckorna innan en stor blockbuster dundrar in på bio. ”Rogue One: A Star Wars Story” är inget undantag, men den senaste trailern (som sägs vara den sista men det har vi hört förr) är trots det den bästa hittills.

Med en exemplariskt kort speltid på 90 sekunder får man in både action, mystik, Kraften, Darth Vader och för första gången en del humor. Det sistnämnda tack vare nye roboten K-2SO för, med röst av Alan Tudyk.


Det är nu bara lite drygt två veckor kvar tills ”Rogue One: A Star Wars Story” får sin svenska biopremiär - 14 december. Felicity Jones ha huvudrollen som rebellen som leder kampen mot Imperiet och dess nya vapen, Dödsstjärnan. Gareth Edwards ("Godzilla") regisserar.

Filmen är som bekant fristående från den nya trilogin, som började förra året med episod 7, "Star Wars: The Force Awakens". Häromdagen blev det bekräftat att den ikoniska texten som brukar rulla förbi i inledningen inte kommer vara med i "Rogue One".

Hur är era förväntningar på "Rogue One"? Kommentera nedan.
| 26 november 2016 10:03 |