Film

Skribent

MovieZine

7 april 2023 | 19:00

Simsalabim! Nu finns Håkan Hellströms succékonsert att streama

Upplev Håkan Hellströms konserter som slog publikrekord i somras! Se "Simsalabim - Rekordkonserten med Håkan på Ullevi" på C More eller TV4 Play.
Håkan Hellström slår rekord på rekord. I somras, under den sista av de fyra konsertern på Ullevi, slog han till och med sig själv! 71 977 personer fanns i publiken, och sjöng sig hesa till hans älskade låtar. Om du var en av dem som inte lyckades få en biljett, eller helt enkelt vill uppleva den hejdundrande musikfesten igen, så är detta din lyckodag.
 
Från och med idag kan du nämligen se konsertfilmen på C More och TV4 Play!
 
Bild: Paul Wennerholm
 
Filmen, med namnet "Simsalabim - Rekordkonserten med Håkan på Ullevi", har bakat ihop klipp från Håkan Hellströms alla fyra konserter i somras, och vi kommer inte bara att få höra honom spela sina klassiker som "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och "Det kommer aldrig vara över för mig". Flertalet gästartister fick nämligen vara med och sjunga hans ikoniska låtar, bland annat Miriam Bryant och Victor Leksell, som vi troligtvis kommer att få en skymt av i filmen.
 
Inte nog med att han slog sitt eget publikrekord så är konserten även hittills den största arenakonserten i Sverige och i hela norden! Din fredagkväll är räddad (eller inte, om du är allt annat än ett Håkan-fan).
 
 
Se "Simsalabim - Rekordkonserten med Håkan på Ullevi" nu på C More eller TV4 Play.
| 7 april 2023 19:00 |