Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

16 juni 2016 | 12:00

"Sicario" kan vara början på en trilogi

Innan uppföljaren "Soldado" ens börjat spelas in pratas det nu om en tredje fristående film.
Vi rapporterade häromdagen om att Denis Villeneuves hyllade "Sicario" kommer att få en nästintill fristående fortsättning vid namn "Soldado", och att den ska regisseras av Stefano Sollima ("Gomorrah"). Fokus ska ligga på Benicio Del Toros och Josh Brolins karaktärer.

Redan nu tisslas och tasslas det om att en tredje film är på gång, som isåfall skulle komma att runda av en trilogi av filmer.

Så här säger Sollima i en intervju med The Independent:

- Idén är att vi ska göra tre antalogifilmer med några återkommande skådespelare och som ska utspela sig i samma värld. Det ("Soldado") är ingen riktig uppföljare. Det är absolut en fristående film, en helt annan historia, med bara två av skådisarna vi träffade på i "Sicario" kvar. Anledningen till att jag älskar "'Soldado" är att det inte riktigt är en uppföljare, det är snarare en film man kan se och njuta av utan att ha sett den första.

Enligt Sollima ska "Soldado" också innehålla många fler "enorma actionsekvenser" än vad "Sicario" gjorde. Om det är en bra eller dålig utveckling låter vi vara osagt.

Är du taggad på en trilogi "Sicario"-filmer?
| 16 juni 2016 12:00 |