Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 juli 2020 | 11:45

Showtime lägger ned den underskattade Jim Carrey-serien "Kidding"

Den härligt udda komediserien fick tyvärr bara två säsonger, som här i Sverige har gått att följa hos HBO Nordic.
Deadline rapporterar att Showtime har valt att lägga ned tv-serien "Kidding" efter två säsonger. Den kritikerrosade tv-serien har haft Jim Carrey i huvudrollen som den enormt populäre barnprogramledaren Mr. Pickles - vars privatliv håller på att falla ihop bakom kulisserna. Serien är skapad av Dave Holstein men återförenade även Carrey med Michel Gondry, som regisserade "The Eternal Sunshine of the Spotless Mind", som har producerat serien samt regisserat åtta av avsnitten.
 
- Efter två säsonger så har "Kidding" nått fram till sitt slut hos Showtime. Vi är väldigt stolta över att ha sänt den här uppfinningsrika, kritikerrosade och prisvinnande serien och vill tacka Jim Carrey, Dave Holstein, Michael Aguilar, Michel Gondry och hela casten och gänget bakom kulisserna för deras underbara och outtröttliga arbete, kommenterade Showtime sitt beslut om att lägga ned serien.
 
 
Seriens skapare säger sig dock vara öppen att flytta serien till någon annan distrubutör för att kunna ge "Kidding" en tredje säsong, så hoppet är visserligen inte helt ute. Men tyvärr är det sällan den här typen av mer nischade tv-serier räddas av konkurrerande distributörer. De två första säsongerna finns däremot fortfarande att se hos HBO Nordic här i Sverige - och serien slutar lyckligtvis inte med en cliffhanger, utan den andra säsongen avslutas på ett väldigt fint sätt. 
 

Läs också: Netflix lägger ned "Chilling Adventures of Sabrina"

 
Har du hunnit ge "Kidding" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 15 juli 2020 11:45 |