Film

Skribent

Jonatan Blomberg

9 juli 2017 | 10:00

Shia LaBeouf har gripits av polis efter bråk om en cigarett

Efter att ha spenderat natten hos polisen släpptes han efter att ha betalat en borgensumma på 3500 dollar.
Shia LaBeouf befinner sig i Savannah, Georgia, för att spela in indierullen "The Peanut Butter Falcon" tillsammans med Dakota Johnson och Bruce Dern. Under natten mellan fredag och lördag greps han (efter en kortare jakt) för förargelseväckande beteende och för att ha varit offentligt berusad, rapporterar Variety.
 
Det hela ska ha börjat när Shia gått fram till en person på gatan och frågat om han kunde få en cigarett. När han nekades ska han ha blivit arg och börjat skrika och svära. Till Shias förtret så stod en polis i närheten som kom fram och bad Shia att avlägsna sig från platsen, vilket han vägrade att göra. Polisen bestämde sig slutligen för att arrestera Shia som då sprang därifrån till en närliggande hotellobby - i vilken han senare greps. 
 
 
Efter att ha spenderat det som var kvar av natten hos polisen, släpptes Shia mot en borgenssumma på 3500 dollar. Det här är inte första gången som Shia LaBeouf har haft problem med polisen, tidigare i år greps han efter att ha attackerat en man på en Anti-Trump-installation som han själv anordnade.
 
Här i Sverige är Shia LaBeouf inom kort aktuell med filmen "Borg" där han spelar tennislegendaren John McEnroe. "Borg" har svensk premiär den 6 september.
| 9 juli 2017 10:00 |