Serie

Skribent

Anders Eklöf

14 september 2021 | 09:03

"She-Ra" får live action-serie på Amazon Prime Video

He-Man får flytta på sig – nu är det hans syster She-Ras tur att stå i rampljuset i en ny otecknad tv-serie på Amazon Prime Video.
När den populära 80-talsserien om He-Man skulle återupplivas av Kevin Smith i form av den direkta uppföljaren "Masters of the Universe: Revelation" tidigare i år, togs den kanske inte riktigt emot på det viset som Netflix hade hoppats på. 
 
Många fans blev arga över att serien är för "politiskt korrekt", att He-Man själv knappt är med och menar att regissören har ljugit inför lanseringen. 
 
Serien om hans syster, "She-Ra and the Princesses of Power" som gick mellan 2018-2020 på Netflix", har däremot en väldigt trogen fanskara och vunnit en Daytime Emmy Award.
 
Nu meddelar sajten Variety att streamingtjänsten Amazon Prime Video håller på med en live action-serie om She-Ra tillsammans med DreamWorks Animation, som gjorde Netflix-serien. Den här versionen kommer dock vara helt fristående och har inget med den senaste animerade tv-serien eller den gamla från 80-talet. 
 
 
Karaktären "She-Ra" gjorde debut i filmen "He-Man and She-Ra: The Secret of the Sword" från 1985 och fick kort därefter en egen serie kallad "She-Ra: Princess of Power". 
 
Arbetet med serien är i ett väldigt tidigt stadie, så inga regissörer eller skådespelare är anslutna ännu. 
 
Vad tycker du om "She-Ra and the Princesses of Power"? Kan det bli bra som live action? 
| 14 september 2021 09:03 |