Serie

Skribent

Andreas Samuelson

26 maj 2022 | 18:30

”She-Hulk”-trailer släppt med förbättrad CGI

Disney var inte sena med att förbättra vissa effekter i trailern kommande ”She-Hulk: Attorney at Law” efter svidande kritik.
Förväntningarna är som vanligt inför superhjälte-media höga när vi närmar oss nya Marvel-serien ”She-Hulk: Attorney at Law”. Den efterlängtade trailern släpptes i veckan och medan den fick uppåt 78 miljoner tittare inom första dygnet så var som alltid kritikerna inte nådiga med vad de tyckte var dåligt. Många Twitter-användare och Marvel-fans uttryckte missnöje över att CGI-effekterna bakom kvinnliga Hulken såg ofärdiga och orealistiska ut.
 
Inte olikt när Paramount fixade Sonics utseende efter liknande kritik när trailern till ”Sonic the Hedgehog” släpptes så hörde Disney de högljudda buropen. Det är trots allt tre månader kvar till premiären och man har redan släppt trailern på nytt med subtila men tydliga ändringar. Kvalitén är högre och titelkaraktärens fysiska attribut med tillhörande skuggor har förbättrats för att göra henne mänsklig och mindre lik en TV-spelsfigur. Fansen har inte varit sena med att se och göra jämförelser:
 
 
En källa som jobbat med specialeffekterna har avslöjat att man spenderat mer tid på CGI-effekterna än planerat. Urpsrungligen skulle She-Hulk tydligen vara mer muskulös men fick order om att göra henne mindre, rapporterar Movieweb.
 
Serien beskrivs i övrigt som en komedi där Bruce Banner (återigen Mark Ruffalo) hjälper sin kusin, Jennifer Walters (Tatiana Maslany, ”Orphan Black”) med en blodtransfusion varpå hon får hans gröna superkrafter på köpet. Den nio avsnitt långa serien planeras ha premiär på Disney+ 17 augusti. Med tanke på att seriens skapare är Jessica Gao, som skrivit skruvade serier som ”Robot Chicken” och ”Rick & Morty” kan nog det här bli riktigt kul - om de får till de där fördömda effekterna det vill säga...
| 26 maj 2022 18:30 |