Serie

Skribent

Josefine Krischausky

9 september 2021 | 19:45

"Shameless"-skådisen gör huvudroll i tv-versionen av "True Lies"

Steve Howey tar över Arnold Schwarzeneggers roll när James Camerons actionkomedi blir tv-serie.
Tv-versionen av "True Lies", James Camerons actionkomedi från 1994, börjar gå allt mer framåt. Variety rapporterar att Steve Howey, främst känd från "Shameless", har klivit ombord som en av seriens huvudrollsinnehavare.
 
Dowey kommer att spela Harry Tasker, en hängiven familjefar som i själva verket är en topphemlig spion, i originalet spelad av Arnold Schwarzenegger. Serien kommer att följa samma handling som filmen, där Harry börjar få problem med att hålla isär sitt arbetsliv och relationen till sin fru. Vem som tar över hennes roll efter Jamie Lee Curtis återstår dock att se. 
 
 
Detta är den andra gången som man försöker göra en tv-adaption av "True Lies", efter att Fox försökt en gång 2017. Denna gång är det CBS som har beställt serien, men Cameron står kvar som producent. För regin i pilotavsnittet står Anthony Hemingway, som tidigare har arbetat på serier som "The Wire" och "American Crime Story".
 
Howey medverkade i samtliga säsonger av "Shameless", fram till dess avslut tidigare i år, och har synts i actionfilmer som "Stuber" och "Game Over, Man!". Till hans andra kommande projekt hör komedin "Day Shift", med bland andra Dave Franco och Jamie Foxx.
 
Vad har du för förväntningar på "True Lies"-serien? Valde man rätt person till huvudrollen?
| 9 september 2021 19:45 |