Film

Skribent

Thomas Linnaeus

5 augusti 2022 | 23:00

Seth Rogens “Teenage Mutant Ninja Turtles” har fått titel och premiärdatum

Komikern Seth Rogen kommer ge sig på “Teenage Mutant Ninja Turtles” och premiär för nya filmen blir sommaren 2023.
80-talets kändaste ninjor, “Teenage Mutant Ninja Turtles” kommer ännu en gång att bli film, och denna gång är den animerad och producerad av självaste Seth Rogen (“Superbad”, “This Is The End”). I en tweet avslöjar Rogen själv att filmen fått titeln “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” och att premiärdatumet blir den 4 augusti nästa år i USA.
 
 
Tidigare berättade Rogen för Collider att nya filmen “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” kommer att fokusera på tonårs-aspekten av sköldpaddornas liv. Förhoppningsvis är detta ingrediensen som krävs för att göra första dugliga “Ninja Turtles”-filmen på 30 år.
 
Förutom filmen planerar Nickelodeon att släppa en ny serie baserat på seriens skurkar, men kanalen understryker att den ska vara fristående från Rogens reeboot. Nickeloden har stora planer för franchisen och serien är bara en del av kommande serier och filmer från "Teenage Mutant Ninja Turtles".
 
Får du dessutom inte nog av ninjasköldpaddor i tonåren, släppte Netflix idag "Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: Filmen". Vilket sammanträffande!
| 5 augusti 2022 23:00 |