Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

26 oktober 2022 | 21:31

Seth Rogens korv är tillbaka i ny “Sausage Party”-serie för Amazon

Den animerade vuxenfilmen med korvar, “Sausage Party” kommer att bli TV-serie på Amazon Prime Video under 2024.
Alla som saknat korvig humor från Seth Rogen behöver inte vänta mycket längre. En TV-serie baserad på den animerade filmen “Sausage Party” har beställts av Amazon från Seth Rogen och hans parhäst Evan Goldsberg, rapporterar Deadline.
 
I samband med avslöjandet berättade filmens skapare Rogen och Goldsberg om vad själva tror att originalet hade för påverkan på filmmediet:
 
- Tidigare var film den rörliga bildens överlägsna konstform, och rent ödmjukt sagt nådde vi den absoluta toppen av vad som kan uppnås med mediet i vårt magnum opus, “Sausage Party”. Men nu när filmen är helt död och TV-formatet är underhållningens eviga kung.
 
Och varför gör de uppföljaren? Rogen och Goldsberg vill göra världen en tjänst:
 
- Vi har bestämt oss för att fortsätta vårt kulinariska teams episka äventyr i den snart legendariska TV-mästerverket “Sausage Party: Foodtopia”. Serien har hela hjärtat, dubbla ordvitsen och tre gånger så mycket matsex. Med andra ord, det är precis vad världen behöver just nu.
 
Den första “Sausage Party” kom 2016 och blev omtalad för att vara en “Toy Story” för vuxna. Här får vi följa korven Frank (Seth Rogen) och hans vänner som plötsligt inser vad som händer efter att de blivit köpta från en livsmedelsbutik. För att rädda deras liv bestämmer de sig att fly vilket visar sig vara lättare sagt än gjort.
 
Korvfesten “Sausage Party: Foodtopia” kommer att fylla alla Amazon Prime Video-användares skärmar under 2024.
| 26 oktober 2022 21:31 |