Spel

Skribent

Anders Eklöf

11 december 2020 | 08:07

Sephiroth kommer till "Super Smash Bros Ultimate"

Den legendariska "Final Fantasy"-skurken är nästa spelbara karaktär som får slåss mot Super Mario, Link och Donkey Kong.
Under den stora spelgalan The Game Awards i natt avslöjades det att nästa karaktär att ansluta sig till det redan enorma sällskapet i "Super Smash Bros Ultimate" blir skurken Sephiroth från "Final Fantasy VII". 
 
"Final Fantasy VII" släpptes för första gången 1997 och är en älskad japansk rollspelsklassiker, som är relativt aktuell i form av "Final Fantasy VII Remake" som släpptes tidigare i våras (fick betyget 5 av 5 från MovieZine). 
 
 
Cloud, som är protagonisten i "Final Fantasy VII", är sedan tidigare en av de över 80 spelbara karaktärerna från en rad olika spelserier i "Super Smash Bros Ultimate", så det är ganska passande att även hans ärkefiende dyker upp. 
 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Sephiroth blir tillgänglig i spelet någon gång i december genom det nedladdningsbara paketet "Fighters Pass Vol. 2", som tidigare gett oss Steve från "Minecraft"
 
"Final Fantasy VII" handlar om den tidigare soldaten Cloud Strife, som tillsammans med motståndsrörelsen Avalanche kämpar mot den onda organisationen Shinra. Samtidigt börjar Sephiroth dyka upp och ställa till det, som har en mystisk koppling till vår hjälte. 
 
Spelar du "Super Smash Bros Ultimate"? Vad tycker du om den nya karaktären? 
| 11 december 2020 08:07 |