Spel

Skribent

Anders Eklöf

8 december 2020 | 18:21

Trailer: Se världen och döda intressanta personer i "Hitman 3"

Agent 47 är tillbaka med nya mordiska upptåg i "Hitman 3", som nu har fått en första trailer som visar spelsekvenser.
För ungefär ett år sedan fick vi veta att "Hitman 3" är under utveckling av studion IO Interactive. Spelet är den avslutande delen i "World of Assassination"-trilogin, som började med "Hitman" från 2016. 
 
Nu har vi fått en trailer som visar spelsekvenser för första gången och nya inslag. 
 
 
Den här gången får den skalliga lönnmördaren besöka platser som Dubai, Dartmoor och Chongqing där det finns mängder av uppdrag att utföra och måltavlor att avrätta.
 
Precis som i föregångarna är det upp till dig hur du ska tackla uppdragen genom att klä ut dig till till exempel bartender eller kock, använda prickskyttevapen eller använda din charm för att komma närmare ditt mål. 
 
 
I den nya trailern får vi se ett smakprov på den nya grafiken till Xbox Series X och Playstation 5, som ser oerhört smarrigt ut. Spelet kommer även till Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Äger du "Hitman 1" eller "Hitman 2" sedan tidigare kan du även importera din sparade data och fortsätta på uppdragen i "Hitman 3" helt gratis. 
 
Det är sedan tidigare känt att IO Interactive även jobbar på ett spel om James Bond med arbetsnamnet "Project 007", som kommer handla om agentens bakgrundshistoria. 
 
"Hitman 3" släpps den 20 januari. 
 
Har du spelat föregångarna? 
| 8 december 2020 18:21 |