Spel

Skribent

Lina Svensson

8 november 2019 | 16:15

"Hitman 3" är under utveckling

Tillhör du gruppen som inte kan få nog av spelserien "Hitman"? Då har jag goda nyheter åt dig. "Hitman 3" är under utveckling.
Det var för cirka ett år sedan som spelet “Hitman 2” släpptes. Ett spel som i mångas ögon var ett riktig fullträff. Spelet har fram till nu fått flertalet tillägg i form av nya uppdrag, prylar och kartor att utforska och spelet lockar fortfarande ett stort antal spelare cirka ett år efter premiären. Men i ett inlägg från utvecklarna IO Interactive egen blogg kan man nu läsa att delar av teamet redan har flyttats över till en ny arbetsgrupp för att börja fila på en uppföljare.
 
Än så länge finns det ingen mer information kring när uppföljaren kan tänkas vara klar och fler tillägg till “Hitman 2” är planerade till spelets 1-årsdag den 13 november. Efter det kommer troligtvis arbetet med “Hitman 3” att ta fart på allvar, men eftersom “Hitman 2” endast är ett år gammalt, kan vi nog förvänta oss att en uppföljare kommer att dröja minst ett år till. Vilket betyder att “Hitman 3” kommer att kunna avnjutas på nästa generations spelkonsoler som släppas någon gång i slutet av 2020. 
 
Hur mycket längtar du efter att få spela "Hitman 3"? Vad hoppas du på att få se mer av i det kommande spelet? 
| 8 november 2019 16:15 |