Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 februari 2018 | 13:00

Se upp! Tommy Wiseau har gjort en ny film

Tommy Wiseau och Greg Sestero, duon bakom tidernas sämsta film - ”The Room” - släpper nu trailern till ”Best F(r)iends”.
”The Room” från 2003 är kult-kalkonen som av många anses vara ”världens bästa sämsta film”. Regissören, manusförfattaren, producenten och huvudrollen - vi kan väl kalla honom för den obegåvade men ambitiösa mångsysslaren - Tommy Wiseau har blivit något av en levande legend tack vare den. Historien om den kaotiska inspelningen skildras just nu i bioaktuella komedin ”The Disaster Artist” av och med James Franco.

Men vad gör Wiseau nuförtiden? Tja, det verkar inte bättre än att han och polaren Greg Sestero snart ska bjuda världen på ett nytt mästerverk. De har återförenats för ”Best F(r)iends”, som handlar om en begravningsentreprenör och en dagdrivare som blir vänner. De två kommer på en plan som ska göra dem rika, men svartsjuka och girighet riskerar att krossa både vänskapen och planen.

Den här gången är Tommy Wiseau ”bara” med som skådis. Filmen är skriven och producerad av Greg Sestero, och regisseras av hans vän Justin MacGregor. Kolla in:
 
 
Den här episka historien krävde dessutom att bli uppdelad i två volymer. Den första delen får amerikansk premiär 30 mars, och den andra i början av juni.
 
Kommer du ta chansen att se ”Best F(r)iends”? Kommentera nedan.
| 24 februari 2018 13:00 |