Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 november 2020 | 09:45

"Se upp för Jönssonligan" får julpremiär på C More

Nu är det officiellt: nya "Jönssonligan"-filmen släpps som planerat den 25 december. Skillnaden är bara att du kan se den hemifrån.
Regissören Tomas Alfredson skäms som en hund, men streamingtjänsten C More gnuggar händerna av förtjusning. De har nämligen lyckats roffa åt sig den största svenska streamingpremiären någonsin.

Idag kan vi bekräfta att "Se upp för Jönssonligan" släpps på C More den 25 december.

MovieZine var först med att rapportera att nya "Jönssonligan"-filmen går direkt till streaming, något som Tomas Alfredson dessvärre ser som ett misslyckande. Tanken var nämligen att låta komedin få en stor pampig biopremiär i jul, men i dessa pandemitider blev det närmast omöjligt. 

Istället kan det svenska folket hänga med Sickan, Harry, Vanheden och Doris på ett helt nytt uppdrag på självaste juldagen. Låter faktiskt som rena kuppen för hemmasittande barnfamiljer. Ett månadsabonnemang på C More kostar 109 kronor, vilket är billigare än en biobiljett.
 

Skaffa ditt abonnemang på cmore.se...

 
 
Den nya komedin "Se upp för Jönssonligan" beskrivs som en kärleksfull hommage till de kultförklarade filmerna från 80-talet, med minutiöst planerade kupper, nagelbitande spänning och högklassig underhållning för hela familjen.

I rollen som Sickan ser vi Henrik Dorsin, och övriga ligamedlemmar spelas av Hedda Stiernstedt, Anders Johansson och David Sundin.
 
Kommer du se "Jönssonligan" i jul? Kommentera nedan.
| 25 november 2020 09:45 |