Film

Skribent

MovieZine

17 april 2015 | 22:05

Darth Vader är tillbaka i trailern till "Star Wars Battlefront"

Ny dag, ny Star Wars-trailer. I höst kommer storspelet som knyter an till "The Force Awakens".
Den 19 november är ännu ett datum att hålla reda på i år om du är ett Star Wars-fan. Då släpps spelet "Star Wars Battlefield", som enligt ett pressmeddelande från Electronic Arts utlovar "en otroligt autentisk spelupplevelse med fotorealistisk grafik och episk action på ikoniska Star Wars-platser".

Striderna i spelet äger rum på några av de mest ikoniska planeterna i Star Wars universum, bland annat Endor, Hoth, Tatooine och den tidigare outforskade planeten Sullust. Spelare får bland annat spela som Darth Vader och Boba Fett från originaltrilogin.

Inte nog med det, spelet ska täcka lite av historien som leder fram till vinterns stora biopremiär, "Star Wars: The Force Awakens". En bra uppvärmning alltså inför den 16 december.

"Fansen får också uppleva Slaget om Jakku, det omvälvande ögonblicket när den nya republiken konfronterade imperiefästningar på en avlägsen ökenplanet i Yttre kanten. I efterspelet av rebellernas seger i slaget om Endor får spelare uppleva de händelser som skapade det enorma, stridshärjade landskapet på Jakku som kan ses i filmen", skriver EA.


| 17 april 2015 22:05 |