VIDEO

Skribent

Tobias Andersson

19 december 2022 | 20:50

Se Tom Cruise riskera livet i filmhistoriens största stunt

Han är våghalsig, den där Tom Cruise. I den senaste uppdateringen kring inspelningen av ”Mission Impossible – Dead Reckoning” kan vi se honom genomföra sitt galnaste stunt hittills. Förbered dig på att tappa hakan.
Det är allmänt känt att Tom Cruise gör alla sina stunt själv, han överlämnar nämligen inget till stuntexperterna oavsett hur farliga de än är.
 
Han har nu, under inspelningen av den sjunde ”Mission Impossible”-filmen, hoppat från en klippa med en motorcykel för att genomföra en så kallad BASE jumping, rapporterar Variety. Tom Cruise är nog våghalsigare än någonsin nu, något han själv påpekar.
 
– Detta är överlägset det farligaste vi någonsin försökt oss på, säger han.
 
Kolla in klippet nedan och se hur en vanlig dag på jobbet ser ut för herr Cruise.
 
Tom Cruise återvänder som agent Ethan Hunt i ”Mission Impossible – Dead Reckoning” som blir uppdelad i två delar. Den första delen har biopremiär i sommar, den 14 juli 2023. Den är regisserad av Christopher McQuarrie som regisserade de två senaste föregångarna och producerad av Tom Cruise.
 
 
Tom Cruise har gjort många stunt genom sin karriär. Under inspelningen av "Mission Impossible - Rogue Nation" hängde han utanför ett flygplan på 1500 meters höjd. Men det är inte alltid som det gått som planerat, ett vågat stunt slutade med bruten ankel och produktionen fick pausas i över en månad.
| 19 december 2022 20:50 |