Spel

Skribent

David Grundström

14 september 2017 | 11:50

Se Super Mario topless i nya trailern för "Super Mario Odyssey"

Under ett Nintendo Direct visades en ny trailer för "Super Mario Odyssey" upp, där vi bland annat fick se den ikoniske italienaren utan tröja.
Vid midnatt hade Nintendo en så kallad "Nintendo Direct", en förinspelad presentation av vad som komma skall. De visade upp lite nyheter kring det kommande Pokémon-spelen, framtida indie-titlar och andra stora tredjepartspel såsom "Wolfenstein: The New Colossus" och "Doom". Är du nyfiken på detta kan du se hela presentationen här.
 
Men mest fokus lades på hösten kanske största spel, "Super Mario Odyssey", som kommer till Nintendo Switch om lite mer än en månad.
 
I "Super Mario Odyssey" reser du tillsammas med Mario till flera olika kungadömen för att hitta "Power Moons", dessa används för att ta sig vidare till nya kungadömen och för att slutligen stoppa den onde Bowser från att gifta sig med prinsessan Peach.
 
I trailern visas även en hel uppsjö av olika utstyrslar du kan klä upp Mario i, bland annat i ett par badbyxor. Du kan med andra ord springa runt topless medan du äventyrar!
 
Se trailern för just "Super Mario Odyssey" här:
 
 
Läste du förresten att Super Mario inte längre är en rörmokare?
 
"Super Mario Odyssey" släpps till Nintendo Switch den 27:e oktober. 
| 14 september 2017 11:50 |