Film

Skribent

Thomas Linnaeus

15 juni 2022 | 20:00

Se Ryan Goslings stekheta förändring som Ken i nya “Barbie”

Barbiedockan kommer få en egen film nästa sommar med Margot Robbie i huvudrollen. Nu har vi fått en första bild på filmens Ken, som spelas av just Ryan Gosling.
Nästa sommar är det dags för Margot Robbie att spela leksaksdockan i kommande “Barbie”. Förutom Barbie kommer givetvis hennes manliga motsvarighet Ken att vara med, och han spelas av ingen mindre än Ryan Gosling. Nu rapporterar Collider att en första bild på honom har släppts.
 
 
Vi har tidigare visat upp första bilden från filmen, där vi får se Margot Robbie som Barbie i just en rosa bil. Bilden på Gosling är en gnutta mer vågad, här visar “Drive”-stjärnan upp hela tvättbrädan, platinablont hår och en jeansjacka med avklippta ärmar. Pricken över i:et är dock hans kalsonger som prydligt visar hans namn Ken.
 
“Barbie” har premiär sommaren 2023 och förutom Margot Robbie samt Ryan Gosling, är bland andra Simu Liu (“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”), Issa Rae (“Insecure”), Michael Cera (“Supersugen”) samt Will Ferrell är klara för filmen. Likt dockorna kommer det finnas flera olika Barbies och Kens i filmen, och det ska bli intressant att se olika skådespelares rolltolkning av samma karaktär.
 
“Barbie” regisseras av Greta Gerwig, efter ett manus av henne själv och Noah Baumbach.
| 15 juni 2022 20:00 |