Film

Skribent

Viktor Eriksson

15 februari 2024 | 03:05

Se nya bilder på Joaquin Phoenix och Lady Gaga från “Joker: Folie à Deux”

Filmens regissör förväntar sig att en trailer också kommer släppas om ett par månader.
Todd Phillips, regissören för kommande “Joker: Folie à Deux”, tog i samband med Alla hjärtans dag tillfället i akt att dela med sig av tre nya bilder från filmen. Bilderna visar Joaquin Phoenix som Arthur Fleck/Jokern och Stefani Germanotta/Lady Gaga som Harleen Quinzel/Harley Quinn i tre distinkta motiv.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
“Hoppas din dag är full av kärlek”, skriver Todd Phillips i Instagram-inlägget där han delat bilderna. I kommentarerna skriver regissören också att han förväntar sig att trailern för “Joker: Folie à Deux” släpps i mitten av april. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
“Joker: Folie à Deux” är planerad att ha premiär den 4 oktober och är förstås uppföljaren till den oerhört framgångsrika “Joker” från 2019. Den filmen drog in över en miljard dollar på bio och nominerades till 11 Oscars, varav Joaquin Phoenix tog hem statyetten för bästa manliga huvudroll, vilket gör att förväntningarna på uppföljarne är minst sagt skyhöga. Det är för övrigt också den enda DC-filmen som kommer släppas under hela året.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Uppföljaren har beskrivits som ett drama med musikalelement som ska utspela sig i och runt omkring mentalsjukhuset Arkham Asylum. Hur mycket musik som kommer förekomma i filmen är däremot oklart. Under en masterclass i Frankrike ska filmens fotochef Lawrence Sher (som även jobbade med första filmen) nyligen sagt att filmen inte är en musikal så mycket som det är en film som har musik i sig.
 
 – Den har lite musik. Det är inte en musikal i sig, det är mer som… att den har musik i sig, det är allt. Musiken är en del av filmen och av karaktärerna, men jag vet inte om det är en musikal. Men ja, det finns musik i den, säger Lawrence Sher, rapporterar Dark Horizons.
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Todd Phillips (@toddphillips)

 
 
| 15 februari 2024 03:05 |