Film

Skribent

Alexander Svensson

16 april 2024 | 11:00

Se J.K. Simmons som hänsynslös seriemördare i kommande "You Can't Run Forever"

Filmen är ett familjeprojekt för J.K. Simmons, som haft halva släkten med sig på jobbet.
J.K. Simmons blir seriemördare i sin nästa film, thrillern “You Can’t Run Forever”. Filmen följer den unga tonårstjejen Miranda som tillsammans med sin pappa hamnar i skottgluggen för Simmons fruktansvärde och mystiske seriemördare mitt ute i en skog.
 
“You Can’t Run Forever” är ett familjeprojekt för Simmons: hans hustru Michelle Schumacher står för regin, hans son Joe Simmons skriver musiken, svågern Randle Schumacher producerar och dottern Olivia Simmons är med och skådespelar. Simmons har pratat med IndieWire om fördelarna med att kunna jobba med hela familjen:
 
 
- Jag har varit i en position där jag kan välja projekt fritt under ganska lång tid nu. Som tur inträffade det samtidigt som våra barn föddes, och familjelivet blev det allra viktigaste. Hela familjen är involverad. Hennes (Michelle, hans hustru, reds.anm) bror är producent, vår dotter är med i filmen, vår son jobbar just nu på musiken. Det är den ideala blandningen av jobb och tid med familjen - det blir inte mycket bättre än så.
 
Trots familjemyset på inspelningen så verkar “You Can´t Run Forever” bli en intensiv och brutal film där pappa Simmons utan skrupler skjuter ihjäl stackars skogsvandrare åt höger och vänster i sin jakt på den unga och livrädda Miranda. Trailern går att se nedan, och det amerikanska premiärdatumet blir den 17 maj. När vi i Sverige kan se J.K. Simmons grymma mördare i skrivande stund inte klarlagt.
 
| 16 april 2024 11:00 |