Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 januari 2020 | 20:30

Se en 30-minuters dokumentär om ”Once Upon a Time in Hollywood”

Tarantino och skådespelarna tar med oss bakom kulisserna och berättar om arbetet med en av 2019 års mest hyllade filmer.
Vi har alla sett featurettes kring filmer, de där trailer-långa skrytklippen som oftast består av några tomma citat och hyllningar. Det är desto mer sällsynt, tyvärr, att få en riktig djupdykning in i arbetet bakom en film - och speciellt nu när bonusmaterialet dör ut och blurays byts ut mot digital film.

Och som en överraskning kommer Sony med en riktigt saftig bakom kulisserna-dokumentär från en av förra årets mest uppmärksammade titlar. Det handlar om ”Once Upon a Time in Hollywood”, Quentin Tarantinos snygga och detaljrika skildring av en svunnen era i filmfabriken. Här berättar både regissören och skådespelarna om sina inspirationer och minnen från inspelningen. Kolla in:
 
 
Leonardo DiCaprio och Brad Pitt spelar tv-stjärnan och stuntmannen som försöker hitta sin väg i ett Hollywood som håller på att förändras. Flerfaldigt Oscarsnominerade ”Once Upon a Time in Hollywood” finns nu att streama.
| 27 januari 2020 20:30 |