Serie

Skribent

MovieZine

25 september 2023 | 09:55

"Solsidan" är tillbaka! Se de första klippen ur säsong 8

Ove har köpt ett ruckel och Fredde driver familjen till vansinne. Smygtitta på den nya säsongen som drar igång 29 september.
Redan på fredag är det dags att återbesöka "Solsidan". Då släpps premiären av säsong 8 exklusivt på streamingtjänsten TV4 Play, för alla med Plusabonnemang. Den 15 oktober börjar serien sändas i TV4.
 
Felix Herngren återvänder till registolen samt rollen som Alex, som gör sitt bästa för att hitta sin plats i varannan vecka-livet efter uppbrottet med exfrun Anna (Mia Skäringer). Här ser vi hur Anna får dejtingtips av Mickans gamla kompis:
 
 
Mickan (Josephine Bornebusch) undrar var åren tagit vägen och om hon varit en bra mamma. Fredde (Johan Rheborg) hanterar en orolig omvärld genom att bygga ett premium safe room, vilket vi får ett smakprov på i klippet nedan.
 
 
Vi återser även Ove (Henrik Dorsin) och Anette (Malin Cederbladh) som startar en friskola. Säsongen får dessutom gästbesök av bland annat komikern och TV-profilen Johanna Nordström och hotellkungen Petter Stordalen.
 
I klippet nedan får vi titta in i Ove och Anettes nya hus.
 
 
För regi står, utöver Felix Herngren, även Emma Bucht, Henrik Schyffert och Eddie Åhgren.
 
"Solsidan" kommer att sändas i 10 avsnitt med säsongspremiär 29 september på TV4 Play för alla med Plus. Säsongspremiär på TV4-kanalen blir det söndag 15 oktober, och ett nytt avsnitt släpps varje vecka.
| 25 september 2023 09:55 |