Film

Skribent

Andreas Samuelson

2 april 2024 | 16:00

Se Askungen ta en blodig hämnd i trailern till sagoskräckisen ”Cinderella’s Curse”

Efter Nalle Puh är det dags för en annan sagofigur att få sin egen skräckfilm. Självaste Askungen ställer till det med blodbad i trailern till ”Cinderella’s Curse”.
Som de flesta vet har Nalle Puh med vänner blivit nya skräckfilmsikoner med ”Winnie-the-Pooh: Blood and Honey”, dess bioaktuella samt kommande uppföljare. Trenden med sagofigurer i skräckfilm spred sig som en löpeld och en av de som skulle gå i Nalles blodiga fotspår var Askungen.
 
Nu kan du se den tidigare oskuldsfulla flickan ta en blodig hämnd på de som behandlat henne illa i trailern till ”Cinderella’s Curse”. Styvmor och -systrar är av tradition elaka men även prinsen visar sig vara ett ruttet ägg i denna version. Tacksamt nog får Askungen tre önskningar varav första är - hämnd.
 
Liksom i ”Winnie-the-Pooh”-filmerna ser det ut att vara gjort med mer entusiasm än budget. Men man verkar inte heller hålla tillbaka när det kommer till våld och blod och kan säkert bli kul för splatter-entusiaster. Dessutom kul att man tagit tillvara på likheterna med skolbalen i ”Carrie”.
 
Av kanske ingen tillfällighet så är flera av skådespelarna även med i ”Winnie-the-Pooh”-filmerna, inklusive Kelly Rian Sanson (Askungen), Natasha Tosini (styvsyster) och Danielle Scott (styvmor).
 
Se trailern här:
 
 
Blir du sugen på ”Cinderella’s Curse”?
| 2 april 2024 16:00 |