Film

Skribent

Josefine Krischausky

4 september 2021 | 12:00

Se 8 minuter ur "Don't Breathe 2" här

Ta en längre smygtitt på uppföljaren till skräcksuccén, där det har blivit dags för den blinde mannen att ta itu med sina tidigare synder.
"Don't Breathe 2", uppföljaren till Fede Álvarez skräckfilm från 2016, har börjat nå publiken i vissa delar av världen. Medan vi inväntar den svenska premiären bjuder Sony på en lite längre smygtitt, i form av ett åtta minuter långt klipp från filmen.
 
Handlingen utspelar sig åtta år efter händelserna i föregångaren, och den blinde mannen Norman Nordstrom lever ett stillsamt liv tillsammans med den 11-åriga flickan Phoenix. Men så småningom börjar hans tidigare synder komma ikapp honom, med nya ovälkomna gäster som kommer på besök.
 
"Don't Breathe 2" har regisserats av långfilmdebuterande Rodo Sayagues, som också har skrivit manuset tillsammans med Álvarez. Stephen Lang återvänder till huvudrollen, men får sällskap av en rad nya ansikten. 
 
Se åtta spännande minuter ur filmen här:
 
 
"Don't Breathe 2" visas just nu på amerikanska biografer. Dock är det ännu inte bekräftat vilket datum vi kommer kunna ta del av filmen i Sverige. 
| 4 september 2021 12:00 |