Spel

Skribent

Anders Eklöf

10 maj 2022 | 16:00

Se 13 actionpackade minuter från superhjältespelet "Gotham Knights"

I "Gotham Knights" får du kämpa mot skurkar som Batgirl, Nightwing, Red Hood och Robin.
Den den 25 oktober släpps det efterlängtade spelet "Gotham Knights" till PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S, där superhjältarna Batgirl, Nightwing, Red Hood och Robin håller gatorna säkra efter att Batman har dött.
 
Äventyret går att uppleva själv eller tillsammans med andra spelare. Spelet är gjort av Warner Bros Montreal som sedan tidigare ligger bakom "Batman: Arkham Origins". 
 
Spelet beskrivs som ett actionrollspel i ett öppet Gotham City, där du kan spela som de fyra olika hjältarna. Förutom att du kan spela ensam kan du även samarbeta med två andra spelare, samt utforska staden med olika kända fordon från Batman-serien.
 
Nu har en lång trailer dykt upp, som visar hur spelet fungerar.
 
 
 
I genomgången får vi se Nightwing och Red Hood utforska staden, utföra uppdrag, kämpa mot olika skurkar och de olika färdigheterna som de kan använda sig av.
 
Det ser på många sätt ut som "Batman: Arkham Origins" eller något av de andra spelen i serien, fast med fokus på olika karaktärer och samarbete med andra spelare. För de som gillar DC-universumet blir det troligtvis ett spännande äventyr.
 
Förutom "Gotham Knights" är även "Suicide Squad: Kill the Justice League" på gång, som är utvecklat av Rocksteady Studios som ligger bakom "Arkham"-spelen.
 
"Gotham Knights" släpps alltså den 25 oktober i år till PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S. Spelet var tidigare tänkt att även komma till Playstation 4 och Xbox One, men inte längre.
 
Vilken superhjälte kommer du spela mest som?
| 10 maj 2022 16:00 |