VIDEO

Skribent

MovieZine

5 december 2021 | 15:30

Vad gör Ghostface till en så ikonisk skräckfilmsskurk?

Ta reda på varför "Scream"-stjärnorna älskar mördaren i den vita masken. Här är en ny featurette inför 2022 års första stora skräckpremiär.
"Hello, Sidney. Would you like to play a game?"

Väntar du också på nästa trailer inför 2022 års "Scream"? Under tiden har vi just fått en ny featurette, som presenterar några av skådespelarna med fokus på den mystiske mördaren bakom masken - Ghostface. Här får bland andra David Arquette och Gale Weathers samt nykomlingarna Dylan Minnette och Melissa Barrera uttala sig om vad som gör Ghostface till en så ikonisk skräckfilmsskurk.
 
 
I övrigt är det i stort sett samma scener vi har fått se i den första trailern, så inga stora överraskningar den här gången.

En rolig bonus: videon visar upp karaktärsnamn som Sam Carpenter och Wes Hicks, en inte så diskret hyllning till två välkända skräckregissörer varav den ene förstås startade "Scream"-franchisen för hela 25 år sen.

I femte "Scream" återvänder Sidney Prescott till staden Woodsboro när en ny mördare tar över Ghostface-masken och ger sig på stadens ungdomar. Filmen får svensk biopremiär 14 januari.
| 5 december 2021 15:30 |