Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 april 2020 | 20:45

Sci-fi-serien "Westworld" är redan klar för en fjärde säsong hos HBO

Den tredje säsongen av "Westworld" känns enligt många av seriens fans nästan som en helt ny tv-serie - och HBO gillar uppenbarligen den nya riktningen.
Efter att ha spenderat två säsonger inuti "Westworld"-parkernas gränser har vi under den tredje säsongen äntligen fått ta del av den "verkliga" sci-fi-världen utanför. Det betyder däremot inte att seriens skapare övergivit sina gamla robotar eller filosofiska funderingar, utan bara att vi nu får ta del av dem även i förhållande till mer "vanliga" människor... istället för de rika knösar som haft råd att turista inne i parkerna.
 
Under säsongens gång verkar många av seriens fans ha uppskattat hur "Westworld" plötsligt blivit tv-världens mest påkostade action och sci-fi-serie, det kommer därför inte som någon större överraskning att HBO redan nu har beslutat sig för att lägga en beställning på en fjärde säsong. 
 
- Från vilda västern-parken till en teknokratisk metropolis i en nära framtid, så har vi genomgående njutit av varje vändning och tvist från de mästerliga berättarna Jonathan Nolan och Lisa Joy. Vi kan knappt vänta på att få se var deras vision kommer att ta oss härnäst, berättar HBO:s programchef Casey Bloys i ett uttalande till Variety.
 
 
Det sista avsnittet av den tredje säsongen släpps måndagen den 4 maj på HBO Nordic här i Sverige.
 

Läs också: Finns det en "Game of Thrones"-park i "Westworld"?

 
Vad tycker du om den tredje säsongen av "Westworld" - kommer du att ge den fjärde säsongen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 22 april 2020 20:45 |