Film

Skribent

Alexander Dunerfors

21 juni 2013 | 15:01

Sarah Gadon, möt Spider-Man

Shailene Woodley ut, Sarah Gadon in. Har Mary Jane Watson blivit ersatt?

ET Canada har bekräftat att den kanadensiska skådespelerskan Sarah Gadon kliver in i Spider-Mans värld. Exakt vilken roll i "The Amazing Spider-Man"-serien som tillfaller henne är inte klart, men det spekuleras redan i om hon ska ta över som Mary Jane Watson.

Sedan Shailene Woodley nyligen lämnade inspelningen av "The Amazing Spider-Man 2" har vi hört olika anledningar: att man vill spara på Mary Jane till den tredje filmen, och också att stjärnskottet Woodley inte skulle få tid på grund av "Divergent"-filmerna som också planeras som en franchise.

Regissören Marc Webb har sagt att han vill fokusera på relationen mellan Peter Parker och Gwen Stacy (spelade av Andrew Garfield och Emma Stone) i "The Amazing Spider-Man 2", men det kan ändå finnas utrymme för Mary Jane att skymta förbi.

Oavsett vilket är talangfulla Gadon ombord och vi lär höra mer om hennes roll inom kort. 26-åriga Gadon sågs senast i David Cronenbergs "Cosmopolis" och är i sommar DVD-aktuell i Sverige med rysaren "Antiviral".

| 21 juni 2013 15:01 |