Film

Skribent

Jakob Åsell

5 augusti 2013 | 21:01

Sandra Bullock: "Vi svär hela jävla tiden!"

"I've always been a fan of cinnamon!" utbrister Melissa McCarthy när hon och Sandra Bullock kliver ut på scenen för att presentera sin nya komedi "The Heat" under CinemaCon i Las Vegas.

"The Heat" är en buddy-cop-komedi av klassiskt snitt där en torrboll till FBI-agent (Bullock) paras ihop med en otyglad, hetlevrad Boston-snut (McCarthy) och i registolen sitter Paul Feig som bland annat gett oss "Bridesmaids".

Under presskonferensen efter smygvisningen fick duon svara på frågor om deras kompabilitet som skådespelare varpå Bullock svarade: "Som ni kan se på de blickar vi ger varandra så finns det kemi här."

McCarthy tillägger:

- När vi blinkar sådär långsamt så menar vi det.

- Och det är inte alls för att våra lösögonfransar har fastnat i de nedre. Nej, men det är inte ofta att man som skådis får naturlig kemi och får ett band som sträcker sig bortom manuset. Men vi hade tur att det hände här, fortsatte Bullock som även berättade att hon verkligen tog sig tiden att försöka lära sig hantera en pistol för att få det att se ut som om hon gjort det varje dag i femton år.

McCarthy: Vi hade ingen lust att göra en film om två tokiga snutar som är usla på sitt jobb och bråkar om läppstift i bilen. Det måste ju vara trovärdigt, annars fungerar det inte.

Bullock: Paul Feig (regissören) är bra på sånt. Han älskar kvinnor och vill berätta historier med kvinnor utan att göra dem till "kvinno-historier". De är bara människor som gör bort sig, lär sig och även råkar ha bröst. Vi svär mycket, jag pratar som en lastbilschaufför i filmen och när folk konfronterar mig och säger att kvinnor inte pratar så säger jag: "They fucking do! We fucking do it all the time!"

McCarthy: Ibland säger folk att kvinnor inte är roliga och då undrar jag, vilka kvinnor känner du egentligen? Vilken grotta bor du i?

Bullock: Men det är ju sant. Vi är inte roliga.

McCarthy: Nej, det har du rätt i.

"The Heat" har svensk biopremiär den 9 augusti.

| 5 augusti 2013 21:01 |