Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 juli 2018 | 21:30

Sacha Baron Cohen skapar Trump-inspirerad komediserie hos Showtime

Han verkar dessutom fått skapa sig en helt ny karaktär, då vare sig Borat eller Ali G väntas dyka upp i den nya Showtime-serien.
När man talar om trollen som man brukar säga. För bara två veckor sedan publicerade vi en text,  i vilken vi undrade var Sacha Baron Cohen hade tagit vägen. Igår rapporterade vi om att han via Twitter antydde att ett helt nytt projekt verkade vara i görningen.
 
Idag säger sig Variety ha lyckats bekräfta att Baron Cohen håller på att skapa en komediserie, för den amerikanska tv-kanalen Showtime. Den nya serien kommer inte att använda sig av någon av Baron Cohens tidigare karaktärer, som Borat eller Ali G, utan vi har något helt nytt att se fram emot.
 
 
Det är ännu oklart exakt vilket upplägg serien kommer att få, mer än att det verkar vara något form av intervjumoment involverat - och att det rör sig om en komediserie. Med tanke på hans Twitter-inlägg från igår verkar det dessutom som att den kommer att vara Trump-inspirerad.
 
Vi skrev även nyligen om en ännu hemlig komediserie, som kommer att få svensk premiär hos HBO Nordic den 16 juli. Efter lite grävande kunde vi då avslöja att den hemliga serien härstammar från Showtime - och nu har det därför givetvis börjat spekulerats kring att det kan vara Sacha Baron Cohens nya serie, som i så fall dimper ned redan om tio dagar.
 
Har du saknat Sacha Baron Cohen och hans lite speciella humor - och tror du att serien släpps redan under sommaren? Kommentera gärna nedan!
| 6 juli 2018 21:30 |