Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 juli 2018 | 21:30

Sacha Baron Cohen har skapat hemlig serie som får premiär på söndag

Den fram tills nu hemliga serien har fått namnet "Who is America?" - och det rör sig om totalt sju halvtimmeslånga satiriska avsnitt.
Vi hade det visserligen på känn, men det är en mycket god nyhet som nu har bekräftats av både Showtime och HBO Nordic. Precis som vi skrev om häromdagen har Sacha Baron Cohen en ny tv-serie på gång - och givetvis var det denna serie som var sommarens heta hemlis-serie.
 
Baron Cohen har skapat, skrivit, regisserat samt exekutivt producerat serien under året. Vi kommer att få ta del av både ökända och okända spelare inom politik och kultur - de som tillsammans utgör dagens Amerika. I USA kommer serien att visas hos Showtime, medan vi svenskar kommer att kunna ta del av den genom HBO Nordic.
 
David Nevins, President & CEO Showtime Networks Inc., säger i ett uttalande:
 
”Sacha är ett komiskt geni som chockar dig med sin djärvhet, sitt mod och sin uppfinningsrikedom. Han är vår tids största provokatör, men inte för att plocka snabba poäng – bakom det detaljerade upplägget finns ett genuint sökande efter sanningen om människor, platser och politik. Ingen kan röra upp saker till ytan bättre än Sacha Baron Cohen och det ska bli fascinerande att se vad som händer när "Who is America?" drabbar världen.”
 
 
Det första avsnittet släpps på HBO Nordic redan nu på söndag, den 15 juli. Kommande avsnitt kommer däremot att släppas på de följande måndagarna.
 
Kommer du att ge Sacha Baron Cohens första tv-serie på ett drygt decennium (sedan "Da Ali G Show") en chans under helgen? Kommentera gärna nedan! 
| 9 juli 2018 21:30 |