Spel

Skribent

Anders Eklöf

13 juni 2019 | 16:30

Så snyggt blir "The Witcher III" på Nintendo Switch

Nu har utvecklarna CD Project Red gått ut på sociala medier med detaljer om hur "The Witcher III" kommer prestera grafiskt på Nintendo Switch.
Efter att Nintendo berättade på E3 att det kritikerrosade äventyret "The Witcher III: Complete Edition" är på väg till Nintendo Switch var det många som undrade hur snyggt det egentligen kan bli i jämförelse med de hur det ser ut på de andra konsolerna och dator. 
 
 
Nu är vi ett steg närmare svaret, då utvecklarna CD Project Red har svarat användare på Twitter och berättat att spelet körs i 540p i bärbart läge, 720p i dockat läge och att filen kommer att ligga på cirka 32 GB
 
 
Så självfallet kommer det inte bli ett lika imponerande äventyr att vila ögonen på som hos de kraftfullare maskinerna, men förhoppningsvis blir det inte en oigenkännlig sörja. Jag är nog inte ensam om att se fram emot att få återuppleva det här äventyret i kollektivtrafiken, i sängen eller på utflykten. 
 
I dagsläget finns det ingen information om när spelet är tänkt att släppas, mer än att det ska komma någon gång under 2019. 
 
Förresten, kan vi räkna med att Geralt of Rivia blir nästa karaktär som kommer till "Super Smash Bros Ultimate" nu...?
 
Kommer du köpa "The Witcher III" till Nintendo Switch?
| 13 juni 2019 16:30 |