Spel

Skribent

Viktor Eriksson

2 februari 2024 | 20:30

Så många timmar är nya “Suicide Squad: Kill the Justice League”

Är ungefär lika långt som utvecklaren Rocksteadys tidigare "Batman: Arkham"-titlar.
Idag släpps actionspelet “Suicide Squad: Kill the Justice League” till Playstation 5, Windows och Xbox Series X/S. Recensenter och vissa spelare har däremot kunnat köra spelet tidigare än så och tagit sig hela vägen till eftertexterna. Detta gör att vi andra kan börja få ett hum om ungefär hur långt spelet är.
 
Baserat på de fyra-fem spelare som än så länge loggat sina tider på Howlongtobeat.com så klockar en genomspelning av huvudstoryn i “Suicide Squad: Kill the Justice League” in på strax under 10 timmar. I det fall att spelare gjort spelets huvudstory såväl som en del av sidoinnehållet ligger en genomsnittlig genomspelning istället på 15 timmar och 36 minuter.
 
IGN har även gjort en egen sammanställning och säger att deras snabbaste spelare körde klart spelet på strax under 8 timmar, medan den som tog längst tid på sig var klar efter 20 timmar.
 
Längden kan faktiskt jämföras med utvecklaren Rocksteadys tidigare “Batman: Arkham”-spel som också är omkring 11-16 timmar för huvudhandlingen. Samtidigt är det värt att påpeka att “Suicide Squad: Kill the Justice League” inte har samma äventyrsupplägg som “Batman Arkham”-spelen utan istället är ett liveservice-spel gjort för flera spelare att köra samtidigt.
 
Missa inte MovieZines recension av "Suicide Squad: Kill the Justice League" som dyker upp nästa vecka!
 
| 2 februari 2024 20:30 |