Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

19 mars 2014 | 19:01

Så här kommer "How I Met Your Dad" se ut

Alla huvudroller i "How I Met Your Mother"-spinoffen är nu klara.

Och rollistan ser ut som följande:

* Indiestjärnan Greta Gerwig ("Frances Ha"), längst till höger, gör Sally (motsvarigheten till Ted Mosby i "How I Met Your Mother"), en "Peter Pan"-personlighet som vägrar vuxenlivet och som inte har en aning om vart hon är på väg i livet. Efter en skilsmässa från sin make som hon inte har ett dugg gemensamt med, ger hon sig på jakt efter en man som också ska vara hennes själsfrände.

* Anders Holm, längst upp till vänster, känd från komediserien "Workaholics" och nu senast "The Mindy Kaling Project", ska spela Sallys ex-make Gavin.

* Från nedlagda musikalsåpan "Smash" kommer Krysta Rodriguez, längst ner till vänster, i rollen som Juliet, en modebloggare och Sallys bästa vän.

* Nick D'Agosto ("Masters of Sex"), trea från vänster på undre raden, spelar IT-killen Frank, som bossar över Juliets blogg och som är ett potentiellt kärleksintresse för Sally.

* Andrew Santino ("Mixology"), tvåa till vänster på övre raden, är Sallys gaybror Danny, en väldigt stelbent advokat.

* Drew Tarver (indiekomedin "May the Best Man Win"), i mitten av den undre raden spelar Dannys make Todd.

Än så länge är bara en pilot beställd av CBS och denna kommer spelas in i Los Angeles. Går den till serie flyttas produktionen till New York. Greta Gerwig är även anlitad som manusskribent om piloten blir antagen.

Via Pajiba.

UPPDATERAT 25 mars: Deadline meddelar i dag att Krysta Rodriguez hoppar av spinoffen.

| 19 mars 2014 19:01 |