Film

Skribent

Mats Karlsson

26 april 2018 | 23:30

S.J. Clarkson regisserar "Star Trek 4"

Quentin Tarantinos potentiella "Star Trek"-film kommer först om några år.
Tidigare idag rapporterade vi om att två nya "Star Trek"-filmer planerades och nu meddelar Variety att den första regissören är hittad. Det blir S.J. Clarkson ("Dexter" och "Orange is the New Black") som kommer att få regissera nästa film, som för närvarande har arbetstiteln "Star Trek 4".
 
Studion Paramount kommer därmed att skriva historia, då Clarkson blir första kvinnan som regisserar en "Star Trek"-film. Bland de manus som Paramount har haft att välja bland föll valet på J.D. Paynes och Patrick McKays historia.
 

S.J. Clarkson
 
Än så länge är väldigt lite känt om filmen, men den ska handla om tidsresor där ett möte mellan Kirk (Chris Pine) och hans pappa (Chris Hemsworth) är inkluderat. Den enda av de övriga "Star Trek"-skådisarna som är klar för "Star Trek 4" är Zachary Quinto, men fler lär presenteras framöver.
 
Planerna för en Quentin Tarantino-regisserad "Star Trek"-film lever fortfarande kvar och om allt går enligt planerna kommer den att bli "Star Trek 5". Enligt branschtidningens källor jobbar man fortfarande på det manuset.
 
Vad tror ni om tv-regissören Clarkson? Är hon ett bra val?
| 26 april 2018 23:30 |