RYKTE

Skribent

Matilda Klinga

20 januari 2017 | 15:00

Rykte: "Harry Potter and The Cursed Child" kan bli filmtrilogi

Uppdatering: J.K. Rowling förnekar det senaste ryktet.
Den sista "Harry Potter"-filmen släpptes år 2011 och sedan i somras har pjäsen "The Cursed Child" spelats i London. Historien följer Harrys son Albus och de bådas något ansträngda relation.

Enligt rykten finns det en chans till en ny serie av "Harry Potter"-filmer. Detta skriver Screenrant. Redan innan pjäsen hade premiär pratades det om att Warner Bros skulle göra en filmatisering. 

Journalisten Jim Hill, som har kontakter med Disney och Universal, avslöjar att finns ett kontrakt mellan NBCUniversal och Warner Bros som innebär att de har rätt att sända både "Harry Potter" och "Fantastiska vidunder" på sina olika TV- kanaler från och med 1 juli 2018. 

- De har inte bara "Harry Potter" utan "Fantastiska vidunder" också. När de till slut gör en trilogi på "The Cursed Child" så kommer de att visa den också. 

Hill säger också att om en film släpps så skulle den ha premiär 2026 efter den sista "Fantastiska vidunder"-filmen. 

- Jag har hört att Warner Bros har pratat med Emma Watson, Rupert Grint och Daniel Radcliffe om de kan tänka sig att göra en ny "Harry Potter"-film. De vill ha samma skådespelare som vi känner och älskar men se dem som vuxna.

Uppdatering: Författaren J.K. Rowling förnekar ovanstående rykte. Hon skriver på Twitter att det inte ligger någon sanning i det.


Skulle ni vilja se fler "Harry Potter"-filmer?
| 20 januari 2017 15:00 |