RYKTE

Skribent

Anders Eklöf

4 november 2021 | 09:16

Rykte: Seth Rogen spelar huvudrollen i "Donkey Kong"-film

Ta det med en nypa salt, men den kommande filmen om Super Mario är inte det enda Nintendo-projektet som Illumination har på gång om vi ska tro ryktet.
För inte så längesedan fick vi veta vilka som lånar ut sina röster till den kommande animerade "Super Mario Bros"-filmen av Illumination där vi fick veta att Chris Pratt spelar huvudrollen, Charlie Day är Luigi och att Anna Taylor-Joy är prinsessan Peach.
 
Vi fick även veta att komikern och skådespelaren Seth Rogen ("Pineapple Express" och "Long Shot") fått rollen som Donkey Kong i filmen. 
 
 
Nu rapporterar bland annat sajten Slashfilm att Super Mario-filmen inte är Illuminations enda Nintendo-projekt, utan att de även planerar att göra en Donkey Kong-film med just Seth Rogen i huvudrollen. 
 
Planerar Illumination och Nintendo att göra en rejäl "The Avengers"-liknande franchise av de älskade spelfigurerna? Det skulle så klart vara väldigt lukrativt för de båda, men om den lite knarkiga Seth Rogen passar som Donkey Kong återstår att se fram till den 21 december nästa år, då "Super Mario Bros" har biopremiär. 
 
Vilken Nintendo-serie skulle du vilja se filmatiseras? Vad tror du om Seth Rogen som Donkey Kong? 
| 4 november 2021 09:16 |