RYKTE

Skribent

Robin Cocks

10 januari 2020 | 08:00

Rykte: Nytt "Star Wars"-spel på gång - kan vara början på nya filmer

Enligt olika källor verkar det som att nästa serie av "Star Wars"-filmer skulle kunna inledas med ett nytt "Star Wars"-spel som släpps 2021.
2019 var ett stort år för "Star Wars". Vi fick inte bara se den avslutande delen i den senaste "Star Wars"-filmtrilogin, utan även spela actionäventyrsspelet "Star Wars Jedi: Fallen Order". Enligt rykten från olika källor så verkar det som om ett nytt "Star Wars"-spel är på gång och att det kan vara den första länken till nästa serie av filmer inom "Star Wars"-universumet.
 
Dessa rykten menar att spelet kommer släppas under 2021 och utspelas cirka 300-400 år innan de tidigare filmerna och därmed berätta om en helt annan era i det älskade "Star Wars"-universumet. Och det är även då nästa serie av "Star Wars"-filmer ska utspelas om man ska tro bl.a. sajten MakingStarWars.
 
Än så länge är detta bara rykten, men ett nytt "Star Wars"-spel hade verkligen inte suttit fel. Särskilt inte med tanke på att "Jedi: Fallen Order" hade enorm potential som det kanske inte riktigt levde upp till.
 
Vad tror du om dessa rykten? Vilken genre hoppas du att nästa "Star Wars"-spel ska tillhöra?
| 10 januari 2020 08:00 |