Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

9 februari 2017 | 20:00

Rykte: Manuset till "The Batman" skrivs om från scratch

Och nu är frågan; väntar förseningar för filmen?
Ja, det går som sagt inget vidare för Warner Bros. just nu (igen). Illvilliga rykten cirkulerar kring kvaliteten på "Wonder Woman", "The Flash" är i manustrubbel, och Ben Affleck hoppar av som regissör för "The Batman".

Dessutom verkar det nu som att manuset inte funkar för sistnämnda film också, åtminstone om man ska tro på Forbes Mark Hughes:

- Hur omfattande den här processen kommer att bli, jag hör allt från "stora omskrivningar" till "ett helt nytt manus" som innebär att börja om från scratch med hela storyn, det är oklart. Inte bara för oss men antagligen för alla inblandade också, eftersom den nya regissören de tar in kanske ser på storyn och manuset och bestämmer sig för att det finns saker att spara som han eller hon tycker funkar. Så fort en regissör är på plats så kommer mer att bli tydligt, men just nu lider Warner Bros. av mycket mer negativ buzz än de hade velat, mycket till följd av att de försöker lugna ner och kontrollera spridningen av information.

"The Batman" ska få premiär år 2019, och det återstår att se om Warner Bros. och Affleck lyckas få ihop filmen tills dess. Vi håller tummarna.

| 9 februari 2017 20:00 |