Film

Skribent

Mats Karlsson

28 oktober 2013 | 22:01

Rykte: Ford i flera nya "Star Wars"-filmer

Sägs även återvända som Indy i "Indiana Jones 5" som beräknas vara klar till 2016.

Vi inväntar fortfarande på officiella besked från Lucasfilm, men än så länge är de tysta som muren. Fast det hindrar inte rykteskvarnen att jobba övertid. Det senaste kommer från Jedi News som hävdar att Harrison Ford är klar för "Star Wars: Episod VII", men även att han än en gång tar på sig den välkända fedorahatten.

Redan i februari rapporterade Latino Reviews att Harrison Ford var klar för "Star Wars: Episod VII", något som Jedi News bekräftar och berättar även om Fords krav som nu ska vara uppfyllda. Ford ville nämligen veta planen för karaktärens utveckling och inte enbart för "Star Wars: Episod VII". I augusti fick han läsa den och känner sig nu nöjd.

Hans andra krav att han ville ha ett löfte om "Indiana Jones 5". Han kunde inte få det inledningsvis, då varken handling eller story var klar. Istället gjorde de en överenskommelse som innebär att manusgrunderna ska tas fram under 2014. Om parterna kommer överens ska en film spelas in och släppas under 2016.

Disney ville i sin tur ha en deal för flera filmer som ska inledas med "Star Wars: Episod VII", som Ford har accepterat.

Men än så länge har inte Lucasfilm bekräftat denna överenskommelse, så tills dess får vi ta detta som ett rykte.

| 28 oktober 2013 22:01 |