Spel

Skribent

Alexander Svensson

21 april 2024 | 10:00

Rykte: "Far Cry 7" är på gång - med Cillian Murphy

Murphy går från kärnfysik till våldsam action om man får tro det här ryktet.
“Far Cry” är en populär serie actionspel, och en av spelutvecklaren Ubisofts största titlar tillsammans med spel som “Assassin’s Creed” och “Tom Clancy’s”. Det senaste spelet, “Far Cry 6” släpptes 2021, och nu ryktas det om att ett sjunde spel kan vara på gång, med ingen mindre än Cillian Murphy involverad.
 
Det är X-användaren j0nathan, som tidigare läckt korrekt information om Ubisofts spel som i en tweet implicerar att Cillian Murphy är aktuell för en roll i ett kommande “Far Cry”-spel. Det hade inte varit första gången en populär skådespelare dykt upp i “Far Cry” - “Far Cry 6” hade med Giancarlo Esposito (“The Mandalorian”, “Better Call Saul”) i rollen som den skurkaktige Anton Castillo.
 
"Far Cry 6"-skurken Anton Castillo, gestaltad av Giancarlo Esposito. Blir Cillian Murphy näst på tur i den hyllade spelserien?
 
Cillian Murphy är såklart mest känd för huvudrollen som J. Robert Oppenheimer i förra årets storsuccé “Oppenheimer”, vilket han vann en Oscar för. Han har även gestaltat Scarecrow i Christopher Nolans “Batman”-trilogi och haft huvudrollen som Thomas Shelby i samtliga säsonger av gangsterdramat “Peaky Blinders”.
 
Tror du att Cillian Murphy hade passat i “Far Cry”?
| 21 april 2024 10:00 |